Point Boston Peninsular Club


Entrant:             MakMax Australia - Designer
Location:            Port Lincoln South Australia
Client:                Kym Clarke Constructions
Architect:           John Diekman Architects
Struct. Eng.:       MakMax Australia
Others:              Cost Management Partners
Builder:              Kym Clarke Constructions
Fabricator:          MakMax Australia

  

Pacific Fair Porte Cochere

Fabritecture (Designer and Installer)

Location: Broadbeach, QLD.   Completed: Feb 29 2016

Client: Scentre Group (Westfield)

Team: Scentre Group (Westfield), Wade Design, Fabritecture, Textile Fabrication Services, Fabritecture

Hamilton Lake - Verandah Cafe

Entrant:             Structurflex Ltd - Engineering Fabrication Installation
Location:            Hamilton Lake Domain
Client:                Hamilton City Council
Architect:           360 Architects
Struct. Eng.:      Compusoft Engineering
Builder:              Foster Construction
Fabricator:          Structurflex

 

Great Southern Oceans

Entrant: Architectural Sails 
Client Zoological Parks Board of New South Wales
Architect: Jackson Teece Architects
Structural Engineer: Hughes Trueman (Concept Design)
Specialist Consultant(s): Wade Consulting Group, Meinhardt
Builder:
Fabricator(s): Architectural Sails 

2469 A  2469 B 

Mildura Riverfront Performance Venue

Entrant:               Oasis Tension Structures (Australia) Pty Ltd
Location:              Hugh King Boulevard - Mildura VIC
Client:                  City of Mildura Council
Architect:            Jackson Architecture (Melbourne)
Struct. Eng.:        Aurecon (Melbourne)
Specialist:            Tensys Engineering (Australia) Pty Ltd
Others:                A. Nobles & Sons (Australia) Pty Ltd
Builder:                King Construction Pty Ltd
Fabricator:            Atkins Fabrication (Australia) Pty Ltd

  

Blacktown Village Green

PROJECT DESCRIPTION

This project was essentially a weather cover over a public space. During discussions with our sales team at the tendering stage it was clear that the project also had an element of environmental consideration. For this reason we developed a custom design that worked to these constraints.

The purpose according to builders was to create an inviting public recreation area. The architects specified a tensile membrane roof in order to cover the area while allowing natural light to enter the space.

LSAA2011DA 7007 01